Harga dan Cara Pembayaran Samawa Village Sepatan

Harganya Murah dengan kualitas prima dan cicilan ringan, KPR anda tidak tertolak.

Berapa Harga Rumah di Samawa Village Sepatan, dan bagaimana cara pembayarannya ? 
Dapatkan HARGA PROMO SPESIAL hanya untuk bulan ini
>Harga KPR 10 tahun hanya Rp. 190.600.000
(Itu harga total Kredit 10 tahun loh jangan salah baca yaa)
 >Harga Cash 165 jt
 >Harga Cash 1 thn 175 jt

Bagaimana tahapan pembayarannya ?
Ada 4 tahapan.
Pertama, konsumen membayar Booking Fee 2 juta dan memilih unit yang disukai.
Kedua, konsumen membayar DP Awal senilai 35 juta (boleh dicicil selama 3 bulan).
Ketiga, setelah DP Awal selesai maka lanjut masuk ke Cicilan Indent senilai 48 juta. Cicilan Indent ini bisa dicicil selama 12 bln, 18 bln atau 24 bln tergantung blok yang dipilih. 
- Blok depan untuk indent 12 bln
- Blok tengah untuk indent 18 bln
- Blok belakang untuk indent 24 bln
Setelah selesai cicilan indent ini serah terima kunci dilakukan bersamaan dengan AJB, kemudian konsumen boleh menempati rumahnya.
Keempat, setelah selesai Cicilan Indent, baru kemudian masuk ke Sisa Cicilan Rp. 1.100.000 per bulan selama 96 bulan atau 8 tahun. 
Total harga KPR 10 tahun adalah Rp. 190.600.000

Lihat Tabel Harga dibawah 

Admin

Author & Editor

Marketing Executive : ANTO DIRIO Phone/Whatsapp : 0852 1883 2542

1 komentar:

 1. Hai semua

  Nama saya Ahamad Faudzi Abd dari MALAYSIA. Saya mengalami trauma kewangan kerana saya ditipu dan ditipu oleh banyak syarikat pinjaman dalam talian dan saya fikir tiada apa yang baik boleh keluar dari urus niaga dalam talian tetapi semua keraguan saya segera diambil untuk berehat dan pergi apabila rakan saya memperkenalkan saya pada mulanya ke syarikat SEMUA GLOBAL PINJAMAN GERAN, saya fikir ia masih menjadi permainan cheaters yang sama, tetapi rakan saya meyakinkan saya, dan saya juga melihat testimoni yang lain, saya terpaksa memaksa diri untuk mengikuti semua proses, pada kejutan terbesar saya setelah memenuhi semua keperluan, saya mendapat pinjaman sebanyak RM 5.000.000 dalam akaun bank MUAMALAT saya Apabila saya dimaklumkan di telefon saya, saya tidak pernah percaya, nampaknya saya bergegas ke bank untuk memastikan ia benar dan benar, dan pinjaman itu ada di dalam saya akaun, saya menarik diri tanpa komplikasi dan melabur dalam perniagaan saya Venture.

  Sekiranya anda ingin pinjaman hari ini untuk perniagaan dan memulakan hidup, syarikat, dan kontrak besar anda, sila hubungi SEMUA GERAN GLOBAL GLOBAL pada e-mel mereka di bawah.
  E-mel ............. allglobalgrantloan@gmail.com

  Dan jika anda mahukan maklumat yang betul dari saya, maka anda boleh menghubungi saya melalui e-mel peribadi saya (aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com)

  Saya seorang pemandu TRUCK biasa, tetapi sekarang saya mempunyai TRUCKS dan saya menjadi penyokong besar, saya memberi jaminan kepada anda semua bahawa anda akan mendapat pinjaman anda daripada SYARIKAT yang baik ini.

  SYARIKAT: SEMUA GANJARAN PELANGGAN GLOBAL
  Tel ............. +1 (304)997-4034
  e_mail .......... [aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com]

  BalasHapus